Ние како приватна менувачница се стремиме кон тоа нашите клиенти секогаш да бидат задоволни и да ја добијат најповолната курсна листа. Нашата курсна листа се ажурира секојдневно.

ЗемјаОзнакаКуповенПродажен
Европска Унија EUREUR61.5061.75
САД USDUSD53.3054.30
Велика Британија GBPGBP73.10
74.10
Швајцарија CHFCHF58.50
59.50
Канада CADCAD42.5043.50
Австралија AUDAUD38.4039.40
Шведска SEKSEK5.906..05
Данска DKKDKK8.158.36
Норвешка NOKNOK6.056.23
Бугарија bgBGN30.5031.60
КУРСНА ЛИСТА ЗА МЕНУВАЧКО РАБОТЕЊЕ ЗА 17.01.2022
TEL. 02 3127999 SKOPJE
За продавање на евра ( над 5000) цената е 61.57 Menuvame stari za novi CHF so 2.50 provizija
За купување на евра ( над 5000) цената е 61,70
За купување на долари ( над 5000) цената е 54.20
Ние како приватна менувачница се стремиме кон тоа нашите клиенти секогаш да бидат задоволни и да ја добијат најповолната курсна листа.

За повеќе информации јавете се на тел: 071243896 02 3127999