menuvacnica_img1

Секогаш најдоброто за вас и вашите сакани.

Не се двоумете да не посетите!

Адреса: Теодосиј Гологанов бр.49, 1000

Контакт Телефон: +389 02 312 7999

ЕУРОПРОЦЕНТ е менувачница оформена 2013 година. Приоритет во нашето долгогодишно успешно работење се нашите клиенти. Во секое време кај нас ќе најдете најдобри услови за:

  • Kупување на девизи
  • Продавање на девизи
  • Брз трансфер на примање и испраќање пари низ целиот свет
  • Без чекање на шалтери

Повелете, дојдете, и уверете се во тоа за кое сите зборуваат.